Avtoprevoz, avtovleka, prevoz strojev, skladiščenje vozil...

 Iveco vleka    

Intervencijske vožnje in reševanje opravljamo 24 ur na dan, 7 dni v tednu kjerkoli po Sloveniji in v tujini z zato usposobljenimi vozili.

Naš kamion v kontejnerskem terminalu luke Koper. Opravljamo prevoze ladijskih in bivalnih kontejnerjev po Sloveniji in tujini. Nudimo tudi kontejnerske prevoze nevarnih snovi - ADR.

 alt  

Avtokamperje in avtoprikolice prevažamo vsakodnevno po celi Evropi. To je ena naših specialnosti in smo prepoznavni po tovrstnih prevozih širom domovine in Evrope.

Za prevoze novih in rabljenih avtomobilov imamo kamione z nadgradnjo za prevoze osebnih vozil, na katere lahko naložimo do 10 vozil. Prevoze več vozil naenkrat opravljamo po Sloveniji in tudi po celi Evropi.

 alt  alt

Pri prevozu delovnih strjev smo praktično nepogrešljivi v Sloveniji in širše. Imamo specialni kamion lastne konstrukcije, na katerega naložimo še tako zahteven tovor. Za kmetijsko mehanizacijo prav tako uporabljamo naše specialno vozilo, nosilnosti 15 ton.

Pri izrednih prevozih smo v domovini praktično nepogrešljivi. Razvili smo lastno nadgradnjo kamiona, ki je kos gabaritom, za katere mora konkurenca imeti dovoljenje za izredni prevoz, kateri je cca 3 krat dražji.

Predvideni datum prevoza
Nakladanje -
START
Mesto
Poštna št.
Država
.............................................................................................
Razkladanje -
STOP
Mesto
Poštna št.
Država
Število vozil za prevoz:
Vrsta vozil?
Kliknite na izbran gumb
Drugo:
Osebno vozilo
Avtocamper,
avtoprikolica
Motorno kolo
Kombi
Kamion (do 15 Ton)
Delovni stroj,
traktor, itd...
Ce vozil ali strojev ni na zgornjih slicicah,
kliknite na drugo in vpišite kaj je to.
Je vozilo vozno?
Da
Ne
Ime in Priimek:
Podjetje:
Telefon / GSM:
E-mail:
Dodatni opis, vprašanja, itd...
za koledar
*
*
*
*
*
Obvezen vnos